Rayen Panday -  Karma - 2024 in De Tamboer

Rayen Panday

Karma

Foto: Jurriaan Hoefsmit

Rayen Panday is terug in Hoogeveen met alweer zijn zevende show: Karma.

Een ander moet zijn verdiende loon krijgen. Maar dat geldt nooit voor onszelf. We kennen karma toe aan ‘het universum’, maar beslissen zelf wel even waar en wanneer dat moet gebeuren. En vooral bij wie.

Van oorsprong verwijst karma echter naar het verrichten van daden, maar niet naar de gevolgen daarvan. Het kent helemaal geen goed en kwaad, want het betekent letterlijk: handeling. Nou ja, laten we voor nu maar focussen op deze voorstelling. Een show vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk. Maar dat hangt toch een beetje van je karma af.

Rayen Panday

Rayen studeerde rechten, toen hij aan een open podium voor stand-up comedy meedeed. Prompt won hij in 2008 de Persoonlijkheidsprijs in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2010 volgde zijn eerste avondvullende programma. Inmiddels zijn we toe aan nummer zeven. Rayen Panday is lid van Comedytrain. Hij is één van de drie Nederlandse comedians die zijn eigen Netflix-special heeft in Comedians of the World.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Theaterparadijs

“Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”

NRC

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.”