Dikkie Dik is jarig en op tafel staat een enorme taart! Maar voordat zijn vriendjes er zijn heeft Dikkie Dik de taart al opgegeten. Nu moet hij snel zelf een taart bakken, maar gaat dat wel goed? Een sfeervolle en intieme muziekvoorstelling!
Prentenboekjesfestival - Op de boerderij - 2022 in De Tamboer
Kira Kool speelt Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik en Geitje 2+

Prentenboekjesfestival 'Op de boerderij'

Dikkie Dik en Geitje komen naar Hoogeveen tijdens het Prentenboekjesfestival. Mét te gekke gratis boerderij-speeltuin in de foyer! 

Welkom op het gloednieuwe Prentenboekjesfestival voor de allerjongste theaterbezoekertjes! Stap GRATIS binnen in de theatrale boerderij-speeltuin in de foyer. Hier leer je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Roetsj van de tractorglijbaan, puzzel met koeienvlekken en oogst rijpe groenten in de moestuin.

Heb je zin in een leuke voorstelling? Dat kan natuurlijk ook! Voor een voorstelling betaal je € 12,50, daarmee heb je onbeperkt toegang tot de boerderij-speeltuin. De voorstellingen duren 35 en 40 minuten. Kaartjes kun je natuurlijk ook op de dag zelf nog bestellen.

Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik is jarig en op tafel staat een enorme taart. Dikkie Dik neemt een hapje en nog een hap en nog één. Wat is dat lekker, zeg! Hou op Dikkie Dik, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet en binnen no-time is de taart op. Dikkie Dik moet zelf op zoek naar appels, eitjes en melk voor een nieuwe taart. Maar nieuwsgierig en ondeugend als Dikkie Dik is gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor Dikkie Dik zijn vriendjes?

Een sfeervolle, interactieve en intieme muziekvoorstelling van 35 minuten voor peuters, kleuters en hun ouders. Je mag volop meezingen en roepen bij de originele liedjes over Dikkie Dik. De voorstelling door Kira Kool speelt zich af rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Geitje

Maak kennis met Mik. Hij hoort dat er een geitje geboren is. Daarom stapt hij meteen op zijn step om het kleine, grappige geitje te ontmoeten. Onderweg ontmoet hij allerlei dieren op de kinderboerderij. Ze zijn zo trots op het jonge geitje, dat ze het goede nieuws allemaal willen vertellen. De koe loeit het uit. De geit mekkert van blijdschap. Het paard steigert van geluk. Maar waar is dat lieve kleine geitje nou?

Dans en zing mee in deze avontuurlijke, muzikale voorstellingen van 40 minuten voor kindjes vanaf 2 jaar. Katiusca speelt de voorstelling en is bekend van onder meer Knofje.

Prentenboekjesfestival

Groen is goed, al op de basisschool leer je over duurzaamheid, gezondheid en milieu. Samen met Gottmer Uitgevers en Klein Amsterdam Producties presenteert Vanaf 2 met het Prentenboekjesfestival een gezellig familiefestival rondom deze thema’s.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer