Piaf - De muscial - 2023 in De Tamboer
Cast Piaf door Annemieke-van-der-Togt
Piaf - 2023 - Fotograaf Annemieke van der Togt
Piaf - 2023 - Fotograaf Annemieke van der Togt
Piaf - 2023 - Fotograaf Annemieke van der Togt
Piaf - 2023 - Fotograaf Annemieke van der Togt
Piaf - 2023 - Fotograaf Annemieke van der Togt

Piaf de musical (Try out)

Suzan Seegers, Thomas Cammaert e.a.

Foto's: Annemieke van der Togt

Een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van een legende

Non, Je Ne Regrette Rien, La Vie En Rose, Milord, Padam, wie kent ze niet? Nog altijd worden de onsterfelijke liedjes van Edith Piaf wereldwijd beluisterd en gezongen. Als één van Frankrijks grootste artiesten overleed ‘de kleine mus’ 60 jaar geleden, na een leven vol drank, drugs en mannen. In deze musical herbeleeft de fenomenale Piaf belangrijke momenten uit haar leven aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek. Wie was Edith Piaf en wat laat ze achter?

Het verhaal

Muzikale legende Edith Piaf is zojuist overleden. Ze is in de war. Dit is niet wat ze ooit had bedacht: sterven in een of ander gehucht. Nee, ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. De pas overleden Edith komt vier karakters tegen: de Engel, de Duivel, de Nar en de Dood.

Haar man Theo Sarapo heeft toch naar haar geluisterd. Hij belde een ambulance met de leugen dat Edith slaapt. Zo wordt ze vervoerd naar Parijs. Een lange tocht van bijna duizend kilometer. Zo lang ze nog niet in Parijs is, leeft ze nog. Dat houdt Edith zichzelf en haar vier metgezellen voor. Eerst moet ze ontdekken wat zij achterlaat in dit leven.

Edith Piaf wil weten waar de vier karakters in haar leven waren. Stuk voor stuk lieten ze een onuitwisbare indruk op haar bestaan achter. Met hun verhalen en haar eigen fenomenale muziek, ontdekt Edith wie ze was en wat ze achterlaat.

Cast Piaf de Musical

Suzan Seegers kruipt in de huid van Edith Piaf. De cast van Piaf de Musical wordt aangevuld door Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits.

Lees hier het interview met Suzan en Thomas.

Meer weten? Check detheaterbv.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?