Phil Bee - Joe Cocker - 2024

Phil Bee Cocker Band

With A Little Help From My Friends

za 07 december 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 29,50inclusief

Foto: Dave van Hout

The Voice of Holland (Senior) Phil Bee brengt ode aan Joe Cocker (The Voice of Sheffield)

Unchain my heart, Many rivers to cross, The letter, n’Oubliez jamais, You are so beautiful, Feeling alright en uiteraard With a little help from my friends. In dit wervelende eerbetoon aan Joe Cocker komen alle pareltjes en grote hits voorbij. Dichter bij Joe Cocker dan dit ga je niet komen! Een achtkoppige band bestaande uit louter topmuzikanten brengt in ruim anderhalf uur de ultieme tributeshow met gevoel, passie en vakmanschap.

Vanaf 6 januari 2024 is op SBS6 te volgen hoe de Phil Bee Cocker Band heel Nederland terug in de tijd brengt in het tv-programma The Tribute – Battle of the Bands. Uiteraard mogen we niets verklappen over de uitslag, maar het is het kijken meer dan waard!

Succesverhaal

Eerder won Phil al The Voice Senior (RTL 4), was hij zeer succesvol in het populaire tv-programma We Want More (SBS6) wat ook nog eens resulteerde in een duet & single release met André Hazes Jr. Velen kennen Phil ook van zijn deelname aan de theatershows van Johan Derksen en zijn samenwerking met Jan Akkerman. In 2022 won Phil de Dutch Blues Award – Best Album voor zijn cd-release Live At Tivoli Vredenburg.

Veelgestelde vragen

Kaarten reserveren

Route en parkeren