De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Oh Buurman wat doet u nu? Revue! - 2024

Oh Buurman wat doet u nu? Revue!

Arijan van Bavel en Esmee van Oostende

zo 01 december 2024 16:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.

Burenergernissen in de vorm van liedjes, sketches en typetjes door Arijan van Bavel en Esmee van Oostende

Oh buurman, wat doet u nu? Revue! belicht op komische wijze de ups en downs van het naast elkaar wonen. Zo is Arijan nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers van Esmee. En Esmee heeft er nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt.

Met het thema ‘buren’ als uitgangspunt zetten Arijan en Esmee het theater op z’n kop met hun liedjes, sketches, typetjes en korte conferences. Van het lenen van een kopje suiker tot onaangekondigde bezoekjes; geen enkele burenergernis blijft onbesproken. Wat maakt een goede buur eigenlijk beter dan een verre vriend? Het duo brengt een voorstelling vol hilariteit, waar geen burenruzie te gek is en geen heg te hoog om overheen te gluren.

De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen en gluren we met Arijan en Esmee onbeschaamd over de heg. Maak je klaar voor een avond theater vol humor, muziek en herkenbare situaties.

Arijan van Bavel

Podiumdier, acteur en producent Arijan van Bavel is wereldwijd beroemd in Nederland als Adje en tevens producent van theatervoorstellingen, waaronder de productie Oh Oh Den Haag! waarin hij ook zelf een rol speelt. 

Esmee van Oostende

De 27-jarige Esmee van Oostende, beter bekend als Esmee Joanna is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ofwel, een entertainer pur sang! Haar succes laat zich meten in haar fans: meer dan 1 miljoen TikTok-volgers, 125.000 volgers op Instagram en nog eens bijna 90.000 op YouTube. Haar inspiratie lijkt oneindig en de hoeveelheid sketches is ongeëvenaard. 

Paul van Ewijk

Oh buurman, wat doet u nu? Revue! wordt geregisseerd door Paul van Ewijk. Het script is geschreven door Hidde Nieuwland en de muziek gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak. Het creatieve team wordt gecompleteerd door Joris van Veldhoven (decorontwerp), Thijs van Duursen (lichtontwerp) en Daan Scholten (geluidontwerp). De revue wordt geproduceerd door Arijan van Bavel en Esmee Joanna.