Nynke de Jong & Esther Groenenberg - 2024 - Fotografie D. Schreuders

Nynke de Jong & Esther Groenenberg

Het leven: een handleiding

za 16 november 2024 20:00 uur
Bestel
Facebook-event
  • € 19,50 inclusief

Foto: D. Schreuders

Alles in het leven is op te lossen met duct-tape, aldus Nynke en Esther

Maak je klaar voor een muzikale avond gevuld met bijna 80 jaar levenswijsheid door Nynke de Jong en Esther Groenenberg. Hun beste levenslessen en Esthers mooiste liedjes wijzen de weg door de pieken en dalen van het leven. Tips en tricks komen niet alleen vanuit hun eigen leven; ook adviezen van beide moeders worden meegenomen. 

De voorstelling Het leven: een handleiding zit boordevol muziek, verhalen en gesprekken. Over keuzes maken, weggaan of blijven, risico nemen en jezelf zijn. Maar ook met tips over planten, sportscholen, koken, inparkeren, jumpsuits, opvoeden en al het andere dat in ons leven voorbijkomt. Om de eerste tip maar alvast te onthullen: alles is op te lossen met duct-tape. En als ze zelf iets niet weten, vragen ze het gewoon aan iemand die het wel weet.

Nynke & Esther proberen het leven uit te vogelen en te bepalen wat nu écht belangrijk is. Hoe willen we later terugkijken op ons leven?

Nynke de Jong

Nynke de Jong (1985) is schrijver, podcastmaker en een bekend gezicht op radio en tv, onder andere in De Slimste Mens, De Wereld Draait Door en Khalid & Sophie. Ze schrijft columns voor het AD en host podcasts zoals Alle Geschiedenis Ooit en Ik Ken Iemand Die. Nynke publiceerde vier boeken: twee over sport en twee over opvoeden, woont in Zwolle en is moeder van drie kinderen.

Esther Groenenberg

Esther Groenenberg (1984) is zangeres, pianiste en liedjesschrijver, bekend van onder andere de YouTube-hit Oh meisje - een vrolijke aanklacht tegen het schoonheidsideaal. Inmiddels heeft ze vier albums uitgebracht en tourt ze met eigen theatervoorstellingen - waaronder eentje over haar muzikale heldin Carole King. In 2022 verscheen het album Rennen Voor De Boot. Hierop staan Nederlandse popliedjes die Esther alleen schreef, maar ook samen met Bertolf en Daniël Lohues. Naast haar solocarrière is Esther ook toetseniste en zangeres The Bluebettes. Samen met haar man, kind en hond woont ze in Zwolle.

Veelgestelde vragen

Kaarten reserveren

Route en parkeren

Bestel nu een horeca arrangement!