De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Nienke Plas - Postnatale Expressie - 2023 in De Tamboer

Nienke Plas

Postnatale Expressie

Foto: Ali Mousavi

Duizendpoot Nienke Plas komt naar De Tamboer

Met haar Amsterdamse babbel, hilarische expressiviteit, grove humor en een tikkie absurdisme komt Nienke Plas met haar nieuwe theatershow Postnatale expressie naar Hoogeveen.

De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.

Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Spijt van deze route? Ach “never look back” tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt.

Nienke Plas werkte in de detailhandel tot zij in 2016 haar eigen YouTube kanaal oprichtte. Ze plaatst onder de naam Shitty Diary vlogs over haar eigen leven. Met ruim tweehonderdduizend volgers won zij in 2019 de Gouden Televisier-ring in de categorie Beste Online Video-serie.

Ze is inmiddels veel meer dan vlogger, ze presenteert, acteert, zingt, deze duizendpoot verandert alles dat zij aanraakt in goud.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?