Nederpop All Stars - met Loïs Lane - 2022 in De Tamboer
Nederpop All Stars met Loïs Lane  - 2022 in De Tamboer
Nederpop All Stars met Loïs Lane  - 2022 in De Tamboer
Nederpop All Stars met Loïs Lane  - 2022 in De Tamboer
Nederpop All Stars met Loïs Lane  - 2022 in De Tamboer
  • muziek

Nederpop All Stars

met Loïs Lane

za 29 oktober 2022 20:15 uur
Bestel
  • Vanaf € 24,50inclusief

Foto's: Albert Jolen en Neeltje de Vries

Het beste van eigen bodem!

De Nederpop All Stars voeren je mee terug naar de roots van de nederpop. Na diverse succesvolle theatertours staan ze dit seizoen in Hoogeveen met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hemelse stemmen betoveren zij al jaren het Nederlandse publiek met hits als My best friend en It’s the first time. In de succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, maar ook andere Nederlandse klassiekers zullen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten nederpop-diva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Dat wordt lekker swingen tijdens het speciale Nederpop-discoblok en meezingen met het mooiste Nederlandstalige repertoire dat onze popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest der herkenning.

De Nederpop All Stars

Een band met door de wol geverfde topmuzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de nederpop. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Loïs Lane

Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. De zussen scoorden meerdere hits. Zo was Prince begin jaren negentig zo van hen onder de indruk dat hij ze mee vroeg op tour en nummers voor ze schreef. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Leids Dagblad

"Laat de dames van Loïs Lane nog maar een aantal jaren op het podium staan"