Naturally 7 - On Tour 2022 - 2022 in De Tamboer
Naturally 7 - On Tour 2022 - 2022 in De Tamboer

Naturally 7

On Tour 2022

Beatboxing en a capella komt samen!

De Amerikaanse stemkunstenaars Naturally 7 veroveren harten over de hele wereld met hun meerstemmige zang. Ze zingen a capella, maar je zou zweren dat je een hele band hoort. Naturally 7 weet als geen ander muziekinstrumenten te imiteren en geeft zo een verrassende draai aan een tal van popsongs.

Doe jij je ogen dicht dan hoor je een fantastisch band, een podium vol muzikanten met meerdere zangers. Doe jij je ogen open, dan staan er zeven goed geklede heren die podium vullend het hele repertoire alleen met stemgeluid neerzetten. Tijdens deze spectaculaire show hoor je een mix van pop, r&b, soul en beatboxing voorbijkomen.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act. In de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van vocal play. Een uniek genre was geboren!

Tegenwoordig hebben de mannen bekende fans zoals Michael Bublé (voorprogramma tijdens drie wereldtournees), Coldplay (het nummer Fix you staat op hun repertoire), Quincy Jones (die ze "de beste a-capellaband noemde") en Herbie Hancock (luister naar hun H. Hancock-medley). Het repertoire van Naturally 7 is een mix van eigen composities en coverversies.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

House of Reviews

“Onovertroffen stemkunst. (...) een ware toevoeging tussen het gelikte Amerikaanse popgeweld wat de grote zalen aandoet”