De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Nathalie Baartman - SNAK - 2023 in De Tamboer

Nathalie Baartman

SNAK

Laat je verrassen door Nathalie Baartman

Ja, ik heb gesnakt. Op handen en voeten door het gras. “Zoek je dan wat?”, vroeg de man. Ik zei: “Ik reikhals deze dag”. Naar iets om aan te raken.

Pak me vast. De wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Maar om iets achter te laten. Blauwblote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht.

 

CABARETWEEKEND 2023 | 7 TOT EN MET 10 APRIL 3=2
2 VOORSTELLINGEN BOEKEN = 3e GRATIS!*

Deze voorstelling is onderdeel van het Cabaretweekend van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april in De Tamboer. Er staan maar liefst zeven voorstellingen op het programma. Alle* kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten € 10,00. En als je in één bestelling kaarten reserveert voor 2 voorstellingen, krijg je van ons de 3e cadeau! 

3=2

Twee voorstellingen geboekt? Stuur dan een mail naar info@detamboer.nl met de door jou gewenste 3e (gratis) voorstelling. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als waarmee je de aankoop voor het Cabaretweekend gedaan hebt. Je ontvangt de gratis kaarten van ons per mail. Veel plezier alvast!

* De 3=2 actie is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten en niet op Cabarestafette.
 

Nathalie Baartman

Baartman vertelt absurde verhalen uit haar eigen leven. Haar vrienden hebben soms de neiging om tijdens een voorstelling dingen te roepen als: “Dit is geen theater, hoor, ze borduurt werkelijk Jack Russels.”

In 2004 deed Baartman mee aan Cameretten en won ze de persoonlijkheidsprijs. “Wereldvreemd” werd ze genoemd. Zij vindt de wereld gekker dan zichzelf. In 2006 speelde ze haar eerste programma Stam. Daarna volgden zes programma’s. Met accordeon, harmonium, Bulgaarse zang, buikdans en veel verhalen.

Maak je op voor een voorstelling vol zelfspot, mislukkingen en Twentse nuchtere humor.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Theaterkrant

'Haar Twentse roots, maar vooral haar blik op deze wereld zijn al die jaren haar "unique sellingpoints" geweest [...] wonderschone liedjes.'

NRC

‘Sterke achtste voorstelling [...] fijne absurdistische nummers [...] pakkende oneliners.’

De Volkskrant

'Gelukkig heeft Nathalie Baartman haar publiek, en gelukkig hebben wij haar.'