Musicals in Concert - Musicalgroep Hoogeveen  - 2022 in De Tamboer

Musicals in Concert

Musicalgroep Hoogeveen

Op zaterdag 17 december a.s. geven de leden van de Musicalgroep Hoogeveen voor de 11-de keer hun jaarlijkse kerstmusicalconcert.

‘s Middags om 13.30 uur is het eerst de beurt aan de kinderen van Musicalklas 1 & 2. In The Nutcracker Story krijgt Lina van haar oom op kerstavond een mooie Notenkrakerpop. Dit tot onvrede van haar eigen ballerinapop, die haar positie als favoriete speelgoed van Lina aan zich voorbij ziet gaan.

De ballerina bedenkt een plan om ervoor te zorgen dat Lina niet met de Notenkrakerpop kan spelen, maar dat gaat niet helemaal zoals ze zou willen. The Nutcracker Story is een verhaal over ruzie en vriendschap, dromen en werkelijkheid. Gebaseerd op de Notenkraker en de Muizenkoning.

’s Avonds om 20.00 uur begint het concert door de volwassengroep en de jongeren van Musicalklas 3. Onder de titel Musicals & Christmas in Concert brengen zij een mooi programma van musicalliederen uit o.a. de musicals Aïda, The Lion King, Sweet Charity en Waitress en kerstliederen in allerlei sferen.

Als rode draad zien we John de Boer, een scriptschrijver die worstelt met zijn deadline van een nieuwe theaterproductie. Thuis is het hem veel te druk en kan hij zich niet concentreren en dus besluit hij een rustig plekje te zoeken bij koffiehuis Koffie bij Nicole. De rust en de ontmoetingen daar geven hem hopelijk de inspiratie om zijn script af te krijgen.

Tijdens het avondconcert worden de liederen begeleidt door een 11-man koppig combo bestaande uit docenten en talentvolle leerlingen van Scala Centrum voor de Kunsten. Er bestaat de mogelijkheid om losse kaarten te kopen voor het middag- of het avondconcert maar ook is een passe-partout beschikbaar voor beide concerten.

Tijdens het middagconcert is er geen pauze, tijdens het avondconcert wel. Pauzedrankje (avond) en reserveringskosten zitten bij de prijs in.

Veelgestelde vragen

Wat betekent 'te gast'?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?