Let op! Bestel jij tussen 1 en 21 september kaarten voor één of meerdere voorstellingen in De Tamboer? Dan krijg je van ons twee gratis kaarten voor de Blind Date op 21 september!
Murder on the Oriënt Express - 2024 in De Tamboer
Murder on the Oriënt Express - 2024 in De Tamboer

Murder on the Oriënt Express

Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal e.a.

vr 02 februari 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 42,50 (Normaal), € 35,00 (Vriendenprijs) alle inclusief

Een bloedstollende zoektocht naar de dader.

De makers van The Mousetrap komen terug naar De Tamboer. Een absolute sterrencast speelt in hét plot-twist moordmysterie van Agatha Christie!

Murder on the Oriënt Express

Net na middernacht komt een trein middenin een hevige sneeuwstorm tot stilstand. De volgende ochtend is er een passagier dood. Gelukkig bevindt de bekende detective Hercule Poirot zich aan boord van de Oriënt Express. Hij gaat op onderzoek uit. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar niets is wat het lijkt. Wie spreekt de waarheid? Alle passagiers zitten opgesloten in de trein en richten zich tot detective Poirot. Lukt het hem de moordenaar te ontmaskeren, terwijl deze zich in hun midden bevindt?

Toneelschrijver Ken Ludwig bewerkte de klassieke thriller voor het theater. Een ultieme whodunnit, waarbij jij je tot het einde toe afvraagt wie de dader is. Houd jij je verstand erbij? Murder on the Oriënt Express is een moordzaak die je niet snel vergeet, waarbij iedereen het gedaan kan hebben. Een intrigerende avond vol spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar!

Cast

Remco Vrijdag, Lone van Roosendaal, Frederik Blom, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Belle Zimmerman. Regie door Jasper Verheugd.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!

Bestel een kaartje voor de inleiding!