Monkey King - 2023 in De Tamboer
Monkey King - 2023 in De Tamboer
Monkey King - 2023 in De Tamboer
Monkey King - 2023 in De Tamboer
Monkey King - 2023 - In De Tamboer
Monkey King - 2023 - In De Tamboer

Monkey King

Groundbreakers & Nanjing Acrobatic Troupe

Duik in de Chinese mythologie!

Spektakel? Laat dat maar aan de Chinezen over. Monkey King is een spectaculaire cirque nouveau-show door Groundbreakers Modern Dance en het Chinese staatscircus Nanjing Acrobatic Troupe. Een spannende show vol verbazingwekkende Chinese acrobatiek en gevechtskunst. Verweven in een onvergetelijk dansdrama rond de essentie van de traditionele Chinese cultuur.

Maak kennis met de mythologische aap Sun Wukong. Een ongelooflijk sterk, rebels wezen met serieuze magische krachten. De ondeugende Wukong reist door het oude China. Met zijn magische krachten vecht hij met goden en onsterfelijken. Hij verandert in verschillende diersoorten en is zijn vijand steeds te slim af. Een legendarische zoektocht naar onsterfelijkheid. Het verhaal van Sun Wukong symboliseert het ervaren van persoonlijke problemen in je leven.

Groundbreakers en Nanjing Acrobatic Troupe presenteren geen traditionele verhaallijn, maar een unieke mix van krachtige, abstracte westerse danstaal en gedurfde Chinese acrobatiek. Je zit op het puntje van je stoel te kijken naar energieke, dynamische bewegingen op het podium. Ervaar de kracht van vastberadenheid en ontdek welke moed nodig is om voor jezelf op te komen.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?