Michelle David & the True-tones - Theatertour - 2023 in De Tamboer
Michelle David & The True-Tones - 2023 in De Tamboer
Michelle David & The True-Tones - 2023 in De Tamboer
Michelle David & The True-Tones - 2023 in De Tamboer
Tuinconcert Michelle David & the True-tones, foto door Jonathan Hielkema

Michelle David & the True-tones

The Untold Stories

Op een muzikale reis met Michelle David & the True-tones

Ga mee op ontdekkingstocht langs diverse muzikale invloeden in deze nieuwe theatershow. Michelle David & the True-tones delen de ware boodschap van muziek graag met de rest van de wereld: liefde, eenheid en samenhang. Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit hun muziek.

De Amerikaanse zangeres Michelle David is samen met haar band op heel veel plekken geweest. Tijdens hun zoektocht over de hele wereld naar hun geliefde genres rhythm & blues en rock-’n-roll stuitte de band op gospel originals als Sister Rosetta Tharpe. Eenmaal aangekomen bij de roots van de gospel besloot de band verder te gaan met hun zoektocht. Daarbij kwamen zij in aanraking met andere muziekstijlen zoals: jazz, blues, afrobeat, northern soul en calypso. Al deze stijlen hebben een bijzonder invloed gehad op de muziek van Michelle David & the True-tones.

Ze stonden voorheen bekend als Michelle David & the Gospel Sessions, maar gaan verder als Michelle David & the True-tones. De afgelopen jaren waren succesvol met onder meer zes goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie. Na een succesvol tuinconcert van Het Podium en De Tamboer, nu opnieuw op het podium in Hoogeveen. Ga je mee op reis?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?