Mell & Vintage Future  - Roots & Romance III - 2023 in De Tamboer

Mell & Vintage Future

Roots & Romance III

Deze voorstelling is verplaatst van 15 december 2023 naar 7 maart 2024.

Mell & Vintage Future komt naar De Tamboer

Producersduo Ton Dijkman en Nico Brandsen maakte in 2015 kennis met Melanie Jonk. Twee uur later was de debuutsingle Call My Name een feit. Mell & Vintage Future bereikte in 2020 de finale van televisieprogramma We Want More. Tijdens de pandemie nam de band het album Roots & Romance op. Hierop verzamelde het trio haar favoriete rhythm & blues en soul songs, zoals Piece Of My Heart van Janis Joplin, Stay van Rihanna en I Can’t Make You Love van Bonnie Raitt. Hun vertolking van Lou Reeds Perfect Day is te horen in de Amerikaanse film The In Between.

Mell Jonk | Zang, Gitaar
Ton Dijkman | Drums, Gitaar
Martin Scheppink | Hammond, Piano, Bass

Nico Brandsen | Hammond, Piano, Bass
Wegens ernstige gezondheidsredenen heeft Nico, verdrietig genoeg de band moeten verlaten. Op 10 januari 2024 is Nico helaas overleden.

Theatertour

Tijdens de theatertour in 2022 bleek Mell & Vintage Future uitstekend tot hun recht te komen in het theater. De muzikaliteit van het bijzondere trio wordt aangevuld met de uitzonderlijke stem van Mel. De band speelt grootse en kleine eigen liedjes, maar ook bijzondere versies van rootscovers. Het leverde Mell & Vintage Future louter positieve reacties op. Na afloop van de show werd het meest recente album Break The Silence zo vaak verkocht, dat het de eerste plaats in de Nederlandse vinylchart bereikte.

Roots & Romance III

Daarom is het nu tijd voor een fris vervolg op de theatertour. Met nieuw eigen werk, nieuwe covers en niet eerder in het theater gespeelde songs. Maar natuurlijk hoor je ook de liedjes waarmee de band internationaal bekend werd. Met een vooruitstrevend eigen geluidssysteem garandeert het trio een geweldig mooi geluid. Ervaar het zelf in De Tamboer!

Luister naar de persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Martin. Ontdek de achtergronden bij eigen liedjes of de keuze voor bepaalde, bijzondere covers. Mell & Vintage Future presenteert een ontroerende, opwindende en adembenemende voorstelling. Volop genieten gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?