De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Max van den Burg - Cultureel erfgoed - 2023 in De Tamboer
Max van den Burg - Cultureel erfgoed - 2023 in De Tamboer

Max van den Burg

Cultureel erfgoed

Een hilarische one-man cabaretshow

Buiten woedt een culturele oorlog en Max zit binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies op links en rechts wordt hij radicaal midden. Max verlangt maar één ding: Wolter Kroes zijn.

Max geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes en koken met vrienden. Hij verdedigt zijn parkeerplaats als een “redneck on steroids”. Ondertussen wacht Max tot alles overwaait, terwijl zijn buik én de overwaarde op z’n huis rustig doorgroeien. Als het nog overwaait ten minste.

Max van den Burg presenteert met Cultureel Erfgoed een dynamische one-man cabaretshow vol grappige types, scherpe interactie, mooie muziek en rake persiflages. Een show over vooruitgang, nostalgie en aanpassing(on)vermogen in altijd veranderende tijden.
 

CABARETWEEKEND 2023 | 7 TOT EN MET 10 APRIL 3=2
2 VOORSTELLINGEN BOEKEN = 3e GRATIS!

Deze voorstelling is onderdeel van het Cabaretweekend van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april in De Tamboer. Er staan maar liefst zeven voorstellingen op het programma. Alle* kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten € 10,00. En als je in één bestelling kaarten reserveert voor 2 voorstellingen, krijg je van ons de 3e cadeau! 

3=2

Twee voorstellingen geboekt? Stuur dan een mail naar info@detamboer.nl met de door jou gewenste 3e (gratis) voorstelling. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als waarmee je de aankoop voor het Cabaretweekend gedaan hebt. Je ontvangt de gratis kaarten van ons per mail. Veel plezier alvast!

* De 3=2 actie is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten en niet op Cabarestafette.
 

Max van den Burg

Sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, maakt Max van den Burg muzikale en theatrale cabaretprogramma’s. Zijn oprechte verwondering en vrolijke boosheid over alles om ons heen komen samen in een geprikkelde en altijd verrassende mix van cabaret.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

De Stentor

“Max schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld”