Mastreechter Staar - StaarVaria - 2022 in De Tamboer
  • klassiek
  • muziek

Mastreechter Staar

StaarVaria

za 17 december 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 32,50inclusief

Genieten van pure muziek

O.a. bekend van maar liefst 15 optredens in 2022 op het Vrijthof Maastricht samen met André Rieu’s Johan Strauss orkest!

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar op een gevarieerd programma met onder meer opera, operette en musical. De welbekende thema’s zoals liefde, geloof en trots komen volop aan bod. In dit internationale programma wordt er in verschillende talen gezongen, van Zuid-Afrikaans tot Engels. Ook brengt de zangvereniging een muzikaal bezoekje aan landen over de hele wereld.

Verwacht een gevarieerd concert door het koor en solisten. Mastreechter Staar bewijst tijdens dit concert dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen. Anno 2022 is De Staar nog steeds jong en actueel.

Mastreechter Staar

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883. Het gezelschap geniet faam door haar vele optredens in binnen- en buitenland, de grote collectie grammofoonplaten en cd’s, haar bronzen klank en optredens met grote namen uit de muziekwereld. In 2022 traden ze maar liefst 15 keer op met André Rieu’s Johan Strauss orkest op het Vrijthof van Maastricht. In StaarVaria keert het koor terug naar de kern: genieten van pure muziek.

Luister en geniet van dit gevarieerde concert. Laat je verrassen en meeslepen door fantastische solisten, een toppianist, een uitmuntende dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg zo trots op zijn: de Mastreechter Staar!

 

Cadeautje! Koop nu kaarten voor deze voorstelling en ontvang een cadeaukaart van € 7,50!

Omdat de feestdagen eraan komen, pakt De Tamboer uit! Bestel uiterlijk 15 december kaarten voor deze voorstelling en wij doen daar - per kaart - een extra cadeautje bij in de vorm van een De Tamboer Cadeaukaart t.w.v. € 7,50*.  Leuk om zelf te gebruiken, cadeau te doen of om onder de kerstboom te leggen!

*Deze actie is geldig t/m 15 december 2022 voor kaarten voor: The New London Chorale by Tom Parker, Soweto Gospel Choir, Het Zwanenmeer, Mastreechter Staar, Grijs Gedraaid, Assepoester en Kruimeltje. Niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds gekochte kaarten. De Tamboer Cadeaukaart van € 7,50 is geldig op aankopen op detamboer.nl tot en met 31 juli 2023. Wij versturen de cadeaukaarten per post vanaf 16 december. Dus op tijd in huis voor onder de kerstboom.
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer