De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Mastreechter Staar - StaarVaria - 2022 in De Tamboer

Mastreechter Staar

StaarVaria

Genieten van pure muziek

O.a. bekend van maar liefst 15 optredens in 2022 op het Vrijthof Maastricht samen met André Rieu’s Johan Strauss orkest!

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar op een gevarieerd programma met onder meer opera, operette en musical. De welbekende thema’s zoals liefde, geloof en trots komen volop aan bod. In dit internationale programma wordt er in verschillende talen gezongen, van Zuid-Afrikaans tot Engels. Ook brengt de zangvereniging een muzikaal bezoekje aan landen over de hele wereld.

Verwacht een gevarieerd concert door het koor en solisten. Mastreechter Staar bewijst tijdens dit concert dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen. Anno 2022 is De Staar nog steeds jong en actueel.

Mastreechter Staar

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883. Het gezelschap geniet faam door haar vele optredens in binnen- en buitenland, de grote collectie grammofoonplaten en cd’s, haar bronzen klank en optredens met grote namen uit de muziekwereld. In 2022 traden ze maar liefst 15 keer op met André Rieu’s Johan Strauss orkest op het Vrijthof van Maastricht. In StaarVaria keert het koor terug naar de kern: genieten van pure muziek.

Luister en geniet van dit gevarieerde concert. Laat je verrassen en meeslepen door fantastische solisten, een toppianist, een uitmuntende dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg zo trots op zijn: de Mastreechter Staar!
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?