Marjorie Barnes en Frits Landesbergen  - 2023 in De Tamboer
Marjorie Barnes - 2023 - Gerhard Richter

Marjorie Barnes en Frits Landesbergen

Big Band Hoogeveen en High Moor Big Band

Geniet van een muzikale middag vol bekende songs en instrumentale werken.

Ze worden begeleid door de High Moor Big Band onder leiding van Martin Oosterwijk en Big Band Hoogeveen (voorheen Scala Big Band) onder leiding van Gerard Gerrits.

Marjorie Barnes

Marjorie Barnes is geboren en getogen in New York City. In haar meer dan 40-jarige carrière heeft ze internationaal naam gemaakt als zangeres, entertainer en actrice. Ze speelde in musicals op Broadway (waaronder Hair), West End en in Nederland, waarna ze uitgroeide tot een succesvolle soloartiest. Ze was leadzangeres van diverse bands, met name in de jazz, maar zingt met hetzelfde gemak soul en pop. Marjorie trad op met grootheden als Frank Sinatra, Lena Horn en Sammy Davis jr. Daarnaast was ze als zangdocent verbonden aan diverse conservatoria.

Frits Landesbergen

Frits Landesbergen is een allround slagwerker en vibrafonist met een internationale reputatie. Frits heeft van jongs af aan als vrije ondernemer in zichzelf en zijn loopbaan geïnvesteerd. Het winnen van prestigieuze binnen- en buitenlandse jazzprijzen als de Wessel Ilckenprijs, Pall Mall Swing Award, AVRO-cultuurprijs "De Belofte" , de Meerjazzprijs 2013 en de daarbij behorende aandacht van de media hebben Frits geen windeieren gelegd. Sindsdien heeft Frits een overvolle agenda, voornamelijk in Nederland maar ook regelmatig elders in de wereld. Als freelancer heeft Frits gewerkt met o.a.: Georgie Fame, Milt Jackson, Toots Thielemans, Eddie Daniels, Louis van Dijk, Thijs van Leer, Scott Hamilton, Joe Pass, Buddy de Franco en Monty Alexander.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?