De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

LevensLONG - LUDIQUE - 2024 in De Tamboer
LevensLONG - LUDIQUE - 2024 in De Tamboer
LevensLONG - LUDIQUE - 2024 in De Tamboer
LevensLONG - LUDIQUE - 2024 in De Tamboer

LevensLONG

LUDIQUE

vr 25 oktober 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), € 27,50 (Normaal) inclusief

Fotografie: Sushilla Kouwen, Mevrouw Kiek en Maieke van der Heide

Dé ode aan Robert Long komt naar De Tamboer

In het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, kondigt het internationale duo LUDIQUE! wegens aanhoudend succes hun derde seizoen aan van het theaterconcert LevensLONG. Een schitterende voorstelling met de tijdloze teksten en muziek van misschien wel de grootste singer-songwriter die Nederland ooit heeft voortgebracht; Robert Long. LUDIQUE! wordt muzikaal begeleid door Peter van der Zwaag, de pianist die ook jarenlang Robert Long mocht begeleiden.

Het duo LUDIQUE!, bestaande uit Gerald Drent en Martijn Mulders, is hiervoor een bijzondere samenwerking aangegaan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Exclusief, 16 jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest, is voor hen de schatkamer met het volledige oeuvre van Long opengesteld. De vaak beeldende teksten van Long zijn door LUDIQUE! voor het eerst theatraal vormgegeven en komen zo tot leven, hetgeen de voorstelling naar een geheel eigen, hogere dimensie tilt.

Tijdens LevensLONG neemt het duo je mee in het fotoalbum van een universeel liefdesverhaal, door hen op unieke wijze gecreëerd met de muziek en tijdloze teksten van Robert Long. Een verhaal vol van liefde, passie, verlangen, afscheid, hoop en hartstocht.

Over LUDIQUE!

LUDIQUE! staat bekend om hun eigentijdse manier van theatermaken en weet tijdens hun intieme voorstellingen moeiteloos verschillende talen in elkaar te laten overvloeien, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle facetten weerklinkt. Met LevensLONG laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. Eerdere voorstellingen van LUDIQUE! zijn onder andere APRPOPOS en ZARAH, zonde van de liefde.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!