Legendary Albums Live - Stayin' Alive With The Bee Gees - 2022 - in De Tamboer
  • muziek

Stayin' Alive With The Bee Gees

Legendary Albums Live

vr 18 maart 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50 inclusief

Het begon allemaal in het visnettenfeestjes-tijdperk met nummers als Spicks And Specks, Words en Massachusetts. De gebroeders Gibb produceerden sinds 1965 een onafgebroken reeks aan wereldhits, zowel voor eigen (boy)band als voor anderen. Met een onnavolgbare sound veroverden Barry, Maurice en Robin ieders muzikale harten. Aan het eind van de jaren ’70 werd de wereld met Saturday Night Fever, met klassiekers als Stayin’ Alive en Night Fever, definitief naar de dansvloer gelokt.

Legendary Albums Live brengt de beste Bee Gees songs en het album Main Course live naar De Tamboer. Met nummers als Nights On Broadway en Jive Talking wordt Main Course als de beste Bee Gees plaat gezien, die de overgang tussen de oude en nieuwe Bee Gees sound markeert. Ben je klaar voor een prachtige, nostalgische avond, waarbij je hard mag meezingen en mag dansen in de gangpaden?

Alides Hidding, Lodewijk van Gorp en Nick Bult worden begeleid door de LA-Live Band onder leiding van Jan-Peter Bast. Maar als extra toetje word je ook nog getrakteerd op Petra Berger. Zij brengt de hoogtepunten van Barbara Streisands 40-jarig jubileumalbum Guilty, dat volledig geschreven werd door de brothers Gibb.

Legendary Albums Live
Legendary Albums Live brengt al een aantal jaren met topmuzikanten fantastische platen live naar het theater. Zo klonken Rolling Stones’ Sticky Fingers, Dire Straits’ Brothers In Arms en U2s The Joshua Tree al in De Tamboer.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?