Kruimeltje 6+ - de Familiemusical - 2023 in De Tamboer
  • kids

Kruimeltje 6+

de Familiemusical

zo 08 januari 2023 14:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 22,50

Een hartverwarmende familiemusical

De oer-Hollandse Kruimeltje is terug in het theater: een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel van Rooij en anderen spelen de personages uit de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Al bijna 100 jaar is Kruimeltje één van de meest populaire kinderverhalen. Na het succes van de verfilming uit 2020, is ook de musical in een nieuw jasje gestoken. Laat je verwonderen door deze musical vol vriendschap en avontuur over het volgen van je dromen.

Extra leuk: na afloop is er een meet&greet met de cast!

Kruimeltje, het verhaal

Kruimeltje zwerft helemaal alleen door de besneeuwde straten, ergens in Nederland. De vrolijke, ondeugende, tienjarige straatjongen is helemaal alleen en op zoek naar zijn ouders. Hij bezit alleen een medaillon met portretjes van zijn vader en moeder erin. Toch blijft hij positief en loopt hij fluitend door de straten.

Het stoere meisje Keesie gaat maar al te graag met Kruimeltje mee op avontuur. Kruimeltje en zijn trouwe vriend Noor de straathond vinden een warm thuis bij kruidenier Wilkes. Dan ontdekt hij dat Wilkes en zijn vader oude jeugdvrienden zijn geweest. Hoe is het mogelijk? Kan Wilkes helpen in de zoektocht naar zijn vader? En zou hij dan niet meer op straat hoeven leven? Als het leven toch eens zo simpel zou kunnen zijn…

Cadeautje! Koop nu kaarten voor deze voorstelling en ontvang een cadeaukaart van € 7,50!

Omdat de feestdagen eraan komen, pakt De Tamboer uit! Bestel uiterlijk 15 december kaarten voor deze voorstelling en wij doen daar - per kaart - een extra cadeautje bij in de vorm van een De Tamboer Cadeaukaart t.w.v. € 7,50*.  Leuk om zelf te gebruiken, cadeau te doen of om onder de kerstboom te leggen!

*Deze actie is geldig t/m 15 december 2022 voor kaarten voor: The New London Chorale by Tom Parker, Soweto Gospel Choir, Het Zwanenmeer, Mastreechter Staar, Grijs Gedraaid, Assepoester en Kruimeltje. Niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds gekochte kaarten. De Tamboer Cadeaukaart van € 7,50 is geldig op aankopen op detamboer.nl tot en met 31 juli 2023. Wij versturen de cadeaukaarten per post vanaf 16 december. Dus op tijd in huis voor onder de kerstboom.
 

 

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer