De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Kruimeltje 6+ - de Familiemusical - 2023 in De Tamboer

Kruimeltje 6+

de Familiemusical

Een hartverwarmende familiemusical

De oer-Hollandse Kruimeltje is terug in het theater: een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel van Rooij en anderen spelen de personages uit de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Al bijna 100 jaar is Kruimeltje één van de meest populaire kinderverhalen. Na het succes van de verfilming uit 2020, is ook de musical in een nieuw jasje gestoken. Laat je verwonderen door deze musical vol vriendschap en avontuur over het volgen van je dromen.

Extra leuk: na afloop is er een meet&greet met de cast!

Kruimeltje, het verhaal

Kruimeltje zwerft helemaal alleen door de besneeuwde straten, ergens in Nederland. De vrolijke, ondeugende, tienjarige straatjongen is helemaal alleen en op zoek naar zijn ouders. Hij bezit alleen een medaillon met portretjes van zijn vader en moeder erin. Toch blijft hij positief en loopt hij fluitend door de straten.

Het stoere meisje Keesie gaat maar al te graag met Kruimeltje mee op avontuur. Kruimeltje en zijn trouwe vriend Noor de straathond vinden een warm thuis bij kruidenier Wilkes. Dan ontdekt hij dat Wilkes en zijn vader oude jeugdvrienden zijn geweest. Hoe is het mogelijk? Kan Wilkes helpen in de zoektocht naar zijn vader? En zou hij dan niet meer op straat hoeven leven? Als het leven toch eens zo simpel zou kunnen zijn..

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?