Koefnoen - Koefnoen Live! - 2022 - in De Tamboer
  • cabaret

Koefnoen

Koefnoen Live!

do 09 februari 2023 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 32,50inclusief

Vertrouwde types en fonkelnieuw materiaal

De mannen van Koefnoen zijn terug met hun persiflages, types en imitaties! Na zestien succesvolle jaren op de Nederlandse televisie, duiken ze nu voor het eerst het theater in. Natuurlijk helemaal up-to-date, met fonkelnieuw materiaal. We zien vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en uiteraard het onverwoestbare ANWB-duo Okko en Eus.

Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot storten zich samen met Kiki van Deursen en Sanne Franssen in herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes. Een wervelende, satirische revue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Want de wereld verandert razendsnel en dat gaan soms sneller dan we door hebben. Dingen kunnen niet meer, mogen niet meer, niets lijkt blijvend. Maar hoe verander je een beetje soepeltjes mee? Wil je dat? Durf je dat? Kun je dat? Of blijf je liever met de gordijnen dicht lekker bingewatchen met een bak quinoachips op je schoot?

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

NRC

"..een groots opgezette, kleurrijke revue"

NRC

"Bewonderenswaardig zijn de rappe scène- en kostuumwisselingen van de (uitstekend acterende) performers, net als de rijke uitdossingen en decors."