Knock Out Comedy Crew - Nee, dat kan echt niet - 2023 in De Tamboer
Knock Out Comedy Crew - Nee, dat kan echt niet - 2023 in De Tamboer
Knock Out Comedy Crew - Nee, dat kan echt niet - 2023 in De Tamboer
Knock Out Comedy Crew - Nee, dat kan echt niet - 2023 in De Tamboer

Knock Out Comedy Crew

Nee, dat kan echt niet

Foto's: Vincent Boon en Zuzana Gazdikova

De Knock Out Comedy Crew is terug, en hoe!

Met hun stand-up comedyshow Nee, wij zijn geen boyband verrasten de mannen publiek en pers. Nu zijn vier stand-up comedians en een MC terug, telkens in een wisselende line-up. Naast de vaste comedians, neemt de Knock Out Comedy Crew iedere avond wisselende gasten mee, van gevestigde namen tot opkomend talent.

Wat kun je verwachten? Pure, onvervalste stand-up comedy, de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes, messcherpe observaties en natuurlijk heel veel lachen. De comedians nemen geen blad voor de mond, want sommige zaken moeten nu eenmaal gewoon besproken worden. Je moet niet alles willen zeggen, maar wel alles kunnen zeggen, aldus de Knock Out Comedy Crew. Heb je een teer zieltje of ben je een woke wappie zonder humor? Blijf dan vooral lekker thuis.

Een hilarische avond zonder rode draad. En kom niet aan met “Nee, dat kan echt niet”, want het blijft gewoon comedy hè.
 

CABARETWEEKEND 2023 | 7 TOT EN MET 10 APRIL 3=2
2 VOORSTELLINGEN BOEKEN = 3e GRATIS!

Deze voorstelling is onderdeel van het Cabaretweekend van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april in De Tamboer. Er staan maar liefst zeven voorstellingen op het programma. All* kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten € 10,00. En als je in één bestelling kaarten reserveert voor 2 voorstellingen, krijg je van ons de 3e cadeau! 

3=2

Twee voorstellingen geboekt? Stuur dan een mail naar info@detamboer.nl met de door jou gewenste 3e (gratis) voorstelling. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als waarmee je de aankoop voor het Cabaretweekend gedaan hebt. Je ontvangt de gratis kaarten van ons per mail. Veel plezier alvast!

* De 3=2 actie is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten en niet op Cabarestafette.
 

Knock Out Comedy Crew

Davey Turnhout, Oscar Arnold, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida vormen de Knock Out Comedy Crew. De comedians waren op televisie te zien bij onder meer Holland’s got talent, BNNVARA, SBS6 en 101TV.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?