De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

 Rockdiva Kim Wilde laat in haar Greatest Hits tour zien waarom haar carrière al vier decennia duurt. Tijdens eerdere tours lagen de fans overal aan haar voeten. Dit bewijst maar dat Kim Wilde, hét popicoon uit de eighties, nog lang niet is uitgezongen.

Kim Wilde

Greatest Hits Tour

LET OP: De bovenste bestelbutton is voor staanplaatsen, de bestelbutton eronder is voor zitplaatsen op het balkon.

Deze rockdiva is unstoppable! Kim Wilde telt op 18 november 2020 zestig lentes. Is er een mooier moment denkbaar voor een bloemlezing van haar topsongs? In haar Greatest Hits Tour laat ze zien waarom haar imposante carrière, na een pauze in de jaren ’90, inmiddels al vier decennia duurt en een markante wedergeboorte kende. Haar meest recente wapenfeit is het album Here Come The Aliens uit 2019. Tijdens de gelijknamige tournee lagen de fans overal nog aan haar voeten. Hun uitzinnige ovaties bewijzen dat Kim Wilde, het popicoon uit de ‘good old eighties’, ook nu nog lang niet uitgezongen is.

In 1981 kende Kims muzikale carrière een vliegende start met de wereldhit Kids In America. Maar er volgde al snel meer new wave vuurwerk met klassiekers als Never Trust A Stranger, Cambodia, You Keep Me Hangin’ On en You Came. Ook het meeslepende Anyplace, Anywhere, Anytime, dat ze samen met de Duitse Nena zong, werd een hit.

Met veertien studioalbums en meer dan dertig miljoen verkochte platen zijn er genoeg pareltjes om uit te kiezen voor deze Greatest Hits Tour. Maar verwacht ook recente hits als Pop Don’t Stop, Kandy Krush en Birthday van haar laatste Here Come The Aliens album. Het feit dat deze songs in de internationale charts snel hits werden, bewijst dat Kim Wilde ook in de 21 eeuw en te midden van de nieuwe generatie popsterren nog altijd een muzikaal fenomeen is!