Speciaal voor dit jaar zijn de groepen van de Scala Musicalgroep op film vastgelegd. Zo kan iedereen online, thuis, gezellig bij de kerstboom, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van prachtige kerst- en winterliederen.

Kerst Musical Concert Online

Scala Musicalgroep Hoogeveen

Bekijk het Kerst Musical Concert deel 1

Bekijk het Kerst Musical Concert deel 2

De links naar het concert staan vanaf zaterdag 19 december om 19.30 uur online en blijven via ontdekscala.nl toegankelijk zodat iedereen op een zelf gekozen moment kan kijken en luisteren.

Met deze 9e editie van het Kerst Musical Concert komt er een bijzonder vervolg aan de traditie van Scala Musicalgroep Hoogeveen. De leden laten zich de mond niet snoeren door corona! Ze staan alleen niet in de bomvolle zaal van Theater De Tamboer en niet met alle 90 mensen op het podium. Speciaal voor dit jaar zijn de groepen op film vastgelegd. Zo kan iedereen online, thuis, gezellig bij de kerstboom, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van prachtige kerst- en winterliederen.

Hartje Winter Festival

De tijd van gezelligheid, lekker eten, dikke truien, kaarsjes aan, samenzijn, cadeautjes, genieten en leuke dingen doen. In deze sfeer organiseren de culturele instellingen van Hoogeveen in december al enkele jaren het Hartje Winter Festival. Dit jaar is het weliswaar anders dan anders, maar desalniettemin kun je nog steeds genieten van prachtige (musical)concerten, workshops en vertellingen. Soms gewoon lekker ouderwets op locatie en soms vanaf thuis middels livestream!