Kapsalon Theater 2022

Kapsalon Theater met Thijs Kemperink

Wachten was nog nooit zo leuk!

Maak een knipafspraak bij Kapsalon De Tamboer voor een uiterst vermakelijke knipbeurt. Thijs Kemperink zorgt ervoor dat het wachten bij de kapper nog nooit zo leuk is geweest. Maak daarom snel een afspraak, zorg voor een geldige QR-code en een mondkapje en neem plaats in onze wachtruimte. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol is vol!

Knippen, wassen en kleuren?

Ga je voor knippen, knippen & wassen of knippen & kleuren? Wij zorgen ervoor dat Thijs Kemperink netjes wordt betaald voor zijn optreden. Hoe meer jij betaalt voor je kaartje, hoe meer je het theater én Thijs steunt!

Kapsalon Theater

Kapsalon Theater is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge. Meer dan veertig theaters in heel Nederland sluiten zich net als De Tamboer aan bij de ludieke actie. “Na twee jaar coronabeleid moeten we helaas de conclusie trekken dat de culturele sector, samen met de horeca en het nachtleven, steeds het kind van de rekening is. De cultuursector heeft zich altijd flexibel, zorgvuldig en met inlevingsvermogen tot het Coronabeleid opgesteld. Uit onderzoek is gebleken dat gedurende de openstelling er nauwelijks besmettingen in de theaters zijn waargenomen,” aldus de initiatiefnemers van het Kapsalon Theater. “We zijn blij met deze eenmalige actie een manier gevonden te hebben om op een ludieke manier én volgens de geldende regels, de aandacht te vestigen op de nijpende situatie in de culturele sector.”

Thijs Kemperink

De Twentse cabaretier Thijs Kemperink is geboren en getogen in het Overijsselse Albergen. De Tukker is een rasechte verhalenverteller. Met zijn authentieke persoonlijkheid en voorstellingen over alledaagse thema’s, verpakt in grappen en verhalen, overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp! In De Tamboer is hij een graag geziene gast. Tijdens de pauze van de kappers kunnen de wachtende klanten genieten van de comedyset van Thijs met de grappen uit zijn nooit gespeelde Nieuwjaarsconferentie. Een unieke voorstelling dus die nergens anders te zien is. Pak nu uw kans, de kaarten zijn beperkt.

Belangrijk! Het gaat om een statement met een knipoog. De kans dat je met een nieuw kapsel naar huis gaat is erg klein. 

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?