Jochem Myjer

Net alsof

Publiciteitsfoto & posterontwerp: Ester Gebuis & Sjoerd van Heumen

Scènefoto’s: Bob Bronshoff

Cabaretier Jochem Myjer komt terug naar De Tamboer op di 19 en wo 20 november 2024!

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Regie: Jos Thie

Biografie

Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vorige show Adem in, adem uit speelde hij zijn honderdste voorstelling in Carré en won hij de Poelifinario, de cabaretprijs voor meest indrukwekkende programma van dat seizoen. Jochem speelde een aantal jaar niet in het theater, maar werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie De Gorgels. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. 'De Gorgels en de laatste kans' stond drie weken onafgebroken op nummer 1 van de bestsellertop 60. In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zevende show Net alsof, waarmee hij in juni 2024 in première gaat.

Loting

Omdat we weten dat de wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn en we iedereen een zorgeloze ticket-aankoop gunnen, gaan we deze keer werken met een inschrijving en loting. De inschrijvingstermijn voor loting is inmiddels afgelopen. 

Hoe het werkt

Aanmelden voor deze loting kan van 10 tot en met 11 juni 2024. Het tijdstip waarop je je inschrijft maakt niet uit.

 • Je kiest in de eerste stap de voorstellingsdatum waar je kaarten voor wilt aanschaffen.
 • In de volgende stap geef je het aantal gewenste kaarten aan. Maximaal 4 kaarten is mogelijk.

Nadat de aanmeldperiode voorbij is, vindt er een loting plaats. De gelukkigen ontvangen een bericht op het e-mailadres waarmee zij zich hebben aangemeld. In dit bericht ziet men welke kaarten er gereserveerd staan en heeft men 48 uur de tijd om online te betalen. Als de betaling niet binnen 48 uur wordt voldaan, komen deze kaarten te vervallen en worden zij opnieuw verloot onder de overgebleven aanmeldingen.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt uiterlijk 17 juni 2024 een e-mail met meer informatie.

De kleine lettertjes

 • Je kunt met één inschrijving deelnemen aan de loting. Iedere extra inschrijving wordt uitgesloten van deelname aan deze loting.
 • Kaarten zijn persoonsgebonden, niet door te geven en alleen inzichtelijk via de Ticketmatic app die je installeert op je telefoon (smart secure tickets).
 • Kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd worden.
 • Er is geen stoelkeuze mogelijk. Kaarten worden automatisch bij loting toegekend.

Smart secure tickets

 • Voor deze voorstelling zijn alleen smart secure tickets beschikbaar. Wij raden je aan om de Ticketmatic App te downloaden voordat je kaarten gaat aanschaffen.
 • Je smart secure tickets worden vanaf drie uur voor aanvang van de voorstelling actief, waarna de qr-code continue wijzigt en een kopie van deze qr-code geeft geen toegang tot de voorstelling.
 • Jouw smart secure tickets zijn persoonsgebonden en niet door te geven
 • Je vindt jouw smart secure tickets binnen 24 uur na betaling in de Ticketmatic App.
 • Ben je nog niet in het bezit van de Ticketmatic App, download deze dan in de AppStore of de Playstore. Klik hier voor meer informatie en klik op "Kaarten reserveren" en vervolgens op "Hoe kom ik in het bezit van mijn toegangskaarten" om meer te weten te komen over de Ticketmatic app en Smart secure tickets.

Aanmelden voor inschrijving loting Jochem Myjer

De inschrijving voor loting is afgerond. Inschrijven voor loting kan niet meer. De inschrijvers ontvangen zo snel mogelijk bericht van ons.