Jitske-Kramer-Dolf-Jansen-2024-in-de-tamboer
Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer
Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer
Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer

Jitske Kramer en Dolf Jansen

Kennis en comedy

All-Inclusive. Een theatercollege over samen mens zijn.

In dit bijzondere theatercollege in De Tamboer onderzoekt antropoloog Jitske Kramer, samen met cabaretier Dolf Jansen en begeleid door twee muzikanten, wat het betekent om samen mens te zijn.

Hoe kun je een goed mens zijn? Hoe ga je om met macht, in- en uitsluiting en privileges? Wat betekenen woorden als woke en inclusie? Jitske vertelt haar persoonlijke verhaal en deelt antropologische inzichten over de dynamiek van verschil. Dolf Jansen reageert op de vragen die opgeworpen worden en geeft zijn mening. Met speciale aandacht voor de gelijkheid en ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Meet & Greet

Na afloop van dit theatercollege vindt een Meet & Greet plaats met Jitske Kramer en Dolf Jansen.

Jitske Kramer

Jitske Kramer is de bekendste antropoloog van Nederland. Ze is spreker, ondernemer, facilitator en oprichter van Human Dimensions. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, bijzondere leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Met als doel de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren en de wereld een beetje mooier te maken. Inmiddels heeft ook het buitenland haar talent ontdekt, en treedt ze op van Helsinki tot Belgrado, van Riga tot Milaan.

Dolf Jansen

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters. Op de radio is Jansen elke week te horen met Afslag Thunderroad en Spijkers met Koppen.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?