Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer
Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer
Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer
Jitske Kramer en Dolf Jansen - 2024 in De Tamboer

Jitske Kramer en Dolf Jansen

All inclusive

vr 19 april 2024 20:15 uur
Bestel
  • € 27,50inclusief

Jitske Kramer en  Dolf Jansen in De Tamboer!

Antropoloog Jitske Kramer onderzoekt wat het betekent om samen mens te zijn. Mensen vormen samen culturen. Culturen vormen mensen. Maar wat is normaal? En wie bepaalt dat? Jitske vindt het een machtig interessant proces. In dit bijzondere, muzikale theatercollecge creëert ze ruimte voor nieuwe manieren van kijken en handelen.

Een avond met een heldere theorie over zware thema’s. Maar ook licht, lucht en lach door spoken word, live muziek en comedy. Woest aantrekkelijk en verrukkelijk eenvoudig. Ze wordt daarvoor bijgestaan door gastspreker Dolf Jansen. Samen bespreken ze de gelijkheid en ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Hoe kun je een goed mens zijn? Hoe ga je om met macht, in- en uitsluiting en privileges? En wat betekenen woorden als woke en inclusie eigenlijk? Jitske vertelt haar persoonlijke verhaal en deelt antropologische inzichten over de dynamiek van verschil. All inclusive. Daar wil je bij zijn. Daar moet je bij zijn!

Na afloop ontmoet je Jitske bij de Meet & Greet.

Jitske Kramer

Ze is spreker, ondernemer, facilitator en oprichter van Human Dimensions. Jitske Kramer is een van Nederlands bekendste antropologen. Ze leert wereldwijd van bijzondere leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Om de wereld een beetje mooier te maken.

In 2013 werd Jitske uitgeroepen tot trainer van het jaar. Ze behoort dan ook tot de top van de Nederlandse managementsprekers. Haar boek De Corporate Tribe werd in 2016 tot Managementboek van het Jaar uitgeroepen.

Anderen over Jitske:

“Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek.”
“Prikkelend, zet je aan tot stevig nadenken.”
“Met flair en met lef zoekt Jitske de diepgang op.”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?