Jeroen Leenders - Theatertour - 2023 in De Tamboer

Jeroen Leenders

Jeroen Leenders - Theatertour

Gespot! Jeroen Leenders in het theater!

Slechts af en toe duikt Jeroen op in een theater om zich te tonen aan het grotere publiek. Ondanks zijn bescheiden bekendheid heeft Jeroen een ware cultstatus binnen de Belgische en Nederlandse comedy-scene.

Meestal vind je hem in comedyclubs in binnen- en buitenland, in line-up shows en met eigen projecten, zowel in het Engels als in het Nederlands. Hij staat erom bekend de moeilijkste thema’s subtiel als een beul te behandelen. Toch tracht hij iedereen voor de hele trip aan boord te houden.

Omdat deze doorwinterde comedian een ongekend oeuvre heeft klaart hij deze klus zonder vastomlijnd plan. Het enige wat Jeroen meebrengt is een handvol onderwerpen die hij die dag relevant vindt.

Geloof echter nooit een zelfverheerlijkende brochuretekst. Op Spotify, YouTube, iTunes en vele, vele andere online kanalen staan meer dan honderd uren van zijn stand-up comedy die je kunt bekijken en beluisteren.
 

CABARETWEEKEND 2023 | 7 TOT EN MET 10 APRIL 3=2
2 VOORSTELLINGEN BOEKEN = 3e GRATIS!

Deze voorstelling is onderdeel van het Cabaretweekend van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april in De Tamboer. Er staan maar liefst zeven voorstellingen op het programma. Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten € 10,00. En als je in één bestelling kaarten reserveert voor 2 voorstellingen, krijg je van ons de 3e cadeau! 

3=2

Twee voorstellingen geboekt? Stuur dan een mail naar info@detamboer.nl met de door jou gewenste 3e (gratis) voorstelling. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als waarmee je de aankoop voor het Cabaretweekend gedaan hebt. Je ontvangt de gratis kaarten van ons per mail. Veel plezier alvast!

* De 3=2 actie is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten en niet op Cabarestafette.
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?