Jandino - Judeska Airlines - Reprise - 2023 in De Tamboer

Jandino

Judeska Airlines

Foto: Ruud Baan

Judeska is terug in De Tamboer!

Jandino Asporaat is iedere keer weer een succesnummer in De Tamboer. Hij staat garant voor een hilarische voorstelling met typetjes, comedy, zang en dans. Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert de knotsgekke Judeska terug met een hilarische klucht.

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Meer weten? Check www.jandino.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?