Pianiste en componiste Iris Hond vertelt samen met haar band verhalen van mensen met een uitzonderlijke thuissituatie. Via muzikale brieven laat ze zien dat iedereen op zoek is naar geborgenheid, een veilig thuis.
  • muziek

Iris Hond

Home

vr 22 januari 2021 19:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 25,00 inclusief

Thuis. Geborgenheid. Ze spelen een grote rol in het leven en werk van pianiste/componiste Iris Hond. Als jonge puber kon ze moeilijk aarden. Ze zocht jarenlang tevergeefs naar geborgenheid, naar een veilig thuis. In haar vorige, lovend ontvangen programma Bewogen stond de zoektocht naar haar eigen geborgenheid centraal. Dit keer vertelt Iris bijzondere verhalen van anderen. Allemaal hebben ze eigen verhalen, die Iris vertaalt in unieke, door haar gecomponeerde muzikale brieven.

Verhalen over mensen met een uitzonderlijke thuissituatie. Omdat ze geen huis hebben, zich een vreemde voelen in de samenleving of door ziekte niet thuis kunnen wonen. Van gevangenen tot rondtrekkende nomaden en iedereen ertussenin. Maar één ding hebben ze gemeen: iedereen is op zoek naar geborgenheid. 

Iris neemt je mee naar een wereld waarin muziek verbindt en laat daarmee opnieuw zien dat ze een pianiste en componiste van wereldniveau is. Home is een avond die je aan het denken zet, ontroert en inspireert, in een tijd waarin geborgenheid zo belangrijk is.

Meer weten? Check irishond.nl

Veilig naar De Tamboer