De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Iris Hond - Dust Awakened by Dawn - 2024 in De Tamboer

Iris Hond

Dust Awakened by Dawn

vr 06 december 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), € 27,50 (Normaal) inclusief

Iris Hond komt naar De Tamboer

Na meerdere concerttournees en bewonderde uitvoeringen van de muziek van componist Ludovico Einaudi, presenteert ze in 2024 haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn en bijbehorende tournee.

Je ziet Iris Hond in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw, en ontwapenend. Dust Awakened By Dawn is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid dat het publiek raakt en uitdaagt bij zichzelf naar binnen te kijken.

Iris: “Elke ochtend als ik wakker word ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen zijn een ware weerspiegeling van wie ik ben, zonder opsmuk of masker. Ik neem mijn publiek tijdens deze tour mee in mijn innerlijke wereld.”

Over Iris Hond

Iris overstijgt de hokjes in de muziekwereld; ze heeft haar eigen unieke pad uitgestippeld. Omarmd door grootheden zoals de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi, ontvangt Iris ook applaus van degenen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals dak- en thuislozen. Ze heeft het vermogen om diep te verbinden met mensen. Ze treedt op in klassieke zalen als het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, maar voelt zich net zo thuis in popzalen en op festivalpodia. Voor haar is het delen van haar muziek niet beperkt tot conventionele ruimtes; ze is even toegewijd aan het brengen van live muziek naar plaatsen waar de toegang beperkt is, zoals gevangenissen, ziekenhuizen en daklozenopvangcentra. Deze missie wordt ondersteund door de Iris Hond Foundation.

Meer weten? Check www.irishond.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!