Ik ga stuk - Comedytour - 2023 in De Tamboer
Ik ga stuk - Vlamousse - 2023 in De Tamboer
Ik ga stuk - Gavin Reijnders - 2023 in De Tamboer
Ik ga stuk - Farbod Moghaddam - 2023 in De Tamboer
  • cabaret

Ik ga stuk

Vlamousse, Gavin Reijnders en Farbod Moghaddam

za 25 februari 2023 20:15 uur
Bestel
  • Vanaf € 22,50inclusief

Keihard lachen met de finalisten van Ik ga stuk!

Cabaretier Stefano Keizers begeleidde maandenlang finalisten van het nieuwe programma Ik ga stuk! op hun weg naar het hoofdpodium. Iedere finalist droomt maar van één ding: een carrière als cabaretier.

De line-up is nu bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! in ons theater. Met Gavin als hét cabarettalent van 2022. En jij kunt dus bij de eerste theatertour ooit van deze comedytalenten zijn. 

Gavin Reijnders

De Rotterdamse cabaretier Gavin Reijnders begon in 2018 met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zijn ukulele, maar al snel wilde hij meer. In 2019 haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival en in 2022 won hij de finale van Ik Ga Stuk!. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn.

Vlamousse

Cabaretduo Vlamousse bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Het cabaretduo stort zich vol overgave in ieder maatschappelijk gevoelig onderwerp. Racisme, seksisme, feminisme, religie, bodyshaming, burn-outs en ga zo maar verder. Geniet van schaamteloos grappige, vlijmscherpe humor op het podium, voor jou om te aanschouwen en plaatsvervangend te schamen.

Farbod Moghaddam

Farbod gooide hoge ogen in 2018 toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won. Al 10 jaar reisde hij toen stad en land af om in de kroegste kroegen, de grootste schouwburgen en alles daartussenin op te treden. Naast Gavin en Vlamousse maakt Farbod de line-up van de Ik Ga Stuk! Finalistentour compleet.

Meer weten? Check www.bnnvara.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer