Huub Stapel - Alleen Familie - 2023 in De Tamboer

Huub Stapel

Alleen Familie

Foto: Mark Engelen

Er gaat geen ruzie zo diep als familieruzie

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde is terug. Huub Stapel wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. Net als schoonfamilie, stief-familie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Er gaat geen ruzie zo diep als familieruzie. Tegelijkertijd kun je een familieband nooit verbreken. Een huwelijk kun je ontbinden en een vriendschap beëindigen. Familie blijft altijd. Persoonlijker dan ooit, leidt Huub je langs feesten der herkenning en verborgen verledens in een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling. Over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Dagblad van het Noorden

"Hij legt de markante trekjes van de Shakespeare acteur terzijde, en schakelt terug naar het naturel van de geboren verteller."

Volkskrant

"Met schwung vertelt Huub Stapel je zijn familiegeschiedenis"

Theaterparadijs

“Ontzettend knap, terwijl je in een volle zaal zit en naar zon persoonlijk verhaal luistert, het lijkt alsof het tegen jou persoonlijk verteld wordt. “