De topmuzikanten van Her Majesty duiken dit keer in de countryrock. De mannen spelen het werk van pioniers als Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark, van countryhelden als The Band, CCR, Grateful Dead en muziek van eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks. Een mooie zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock.

Her Majesty

Are you ready for the country?

Na de vele uitverkochte voorstellingen rondom de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty nu in de countryrock. Rockmuzikanten voegden vanaf de jaren ’60 steeds meer country-elementen toe in hun muziek. Her Majesty speelt het werk van pioniers als Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark, van countryhelden als The Band, CCR, Grateful Dead en muziek van eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks. Het wordt een mooie zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock, door de topband rondom Bertolf Lentink en Jelle Paulusma.

Gitaar en zang: Bertolf Lentink en Jelle Paulsma. Gitaar, toetsen en zang: Diederik Nomden. Bas: Dirk Schreuders. Drums en zang: Bauke Bakker.

Meer weten? Check hermajesty.nl

Jouw bezoek aan De Tamboer

Dagblad van het Noorden

"...muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Probeer elders maar eens een vijfmansband met vijf van zulke stemmen te vinden. Alles messcherp."

De Volkskrant

“Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.”