Harm en Roelof nemen het knotsgekke 2020 met je door, zoals alleen zij dat kunnen: muzikaal, ontroerend, relativerend en met heel veel plezier in het leven. Zodat je met een zucht van verlichting en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt ga!
  • muziek

Harm en Roelof

Oudejaarsconference 2020

ma 28 december 2020 18:30 uur
Bestel
ma 28 december 2020 20:30 uur
Bestel
di 29 december 2020 18:30 uur
Bestel
di 29 december 2020 20:30 uur
Uitverkocht
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 22,50 inclusief

Met een zucht van verlichting

Op 1 januari legden Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer vast om een oudejaarsconference over 2020 te maken, niet wetende wat hen allemaal nog te wachten stond. Ze hadden wellicht nog een paar keer ‘achter het oor gekrabd’, als ze wisten wat voor een knotsgek jaar het zou gaan worden. Dachten we de bevrijding te gaan vieren en herdenken, ging ineens het hele land op slot dankzij een besmettelijk virus, met alle gevolgen van dien. Verdriet, angst en eenzaamheid voerden ineens de boventoon. 

In de meeste gevallen ging het leven wel gewoon door en werd het een kunst om te zien en te ervaren dat er ook nog steeds hele mooie dingen te beleven waren. En dat er, zeker bij ons in Drenthe, nog wel eens wat te lachen viel. Harm en Roelof gaan graag voorop om ook die kant van afgelopen jaar te belichten. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen: muzikaal, ontroerend, relativerend en met heel veel plezier in het leven. Zodat je met een zucht van verlichting en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt gaan!

Hartje Winter Festival

De tijd van gezelligheid, lekker eten, dikke truien, kaarsjes aan, samenzijn, cadeautjes, genieten en leuke dingen doen. In deze sfeer organiseren de culturele instellingen van Hoogeveen in december al enkele jaren het Hartje Winter Festival. Dit jaar is het weliswaar anders dan anders, maar desalniettemin kun je nog steeds genieten van prachtige (musical)concerten, workshops en vertellingen. Soms gewoon lekker ouderwets op locatie en soms vanaf thuis middels livestream!

Meer weten? Check harmenroelof.nl

Veilig naar De Tamboer