Robert Doornbos en Rob Kamphues - Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus - 2022 -in De Tamboer
  • theatercollege

Grote Grand-Prix-Circus

Robert Doornbos en Rob Kamphues

do 10 februari 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50 inclusief

Robert Doornbos en Rob Kamphues delen hun liefde voor de racerij op televisie met miljoenen kijkers en dat doen ze met humor, verstand van zaken en een heleboel passie. Hun eerste theatertournee trok zoveel volle zalen dat het naar meer smaakt. Daarom zijn de mannen tijdens de aankomende Formule 1 winterstop te zien in De Tamboer!

Locatie: een piste, met daarin twee mannen vol sterke verhalen en grappen over de racesport. Robert en Rob zijn persoonlijk, eerlijk en actueel. Als de één niet eerlijk genoeg is, dan vult de ander de sappige, gênante details wel even in. En als ze elkaar niet meer met hun woorden kunnen verslaan, dan stappen ze toch gewoon in de racesimulator op het podium om het op het circuit uit te vechten?

De mannen beloven een heerlijke avond vol anekdotes. Over legendes in de autosport, over ‘onze’ Max Verstappen, over acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben. Maar vooral veel verhalen over Rob en Roberts eigen ervaringen in een raceauto. Hoe de één zich in de vangrail boorde, nog voor de race begonnen was. Of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

En wie weet, misschien ben jij wel één van de gelukkigen die zijn zenuwen mag testen in de enige echte race-simulator die de heren speciaal voor deze show meenemen!

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Veilig naar De Tamboer