Grijs Gedraaid - met Marcel Veenendaal en Kamerata Zuid - 2022 in De Tamboer
Grijs Gedraaid - met Marcel Veenendaal en Kamerata Zuid - 2022 in De Tamboer
  • klassiek
  • muziek

Grijs Gedraaid

met Marcel Veenendaal en Kamerata Zuid

do 22 december 2022 14:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 90 min.
  • Vanaf € 27,00inclusief

Foto's: Set Vexy & Jostijn Ligtvoet Fotografie

Grijs Gedraaid is genieten voor jong en oud!

Marcel Veenendaal, zanger van DI-RECT opent de middag onder begeleiding van strijkorkest Kamerata Zuid. Eigen nummers worden afgewisseld met klassieke stukken en oud-Hollandse liedjes. Meezingen mag!

Deze voorstelling verbindt alle generaties door middel van muziek, beweging en creatie. Het is de perfecte gelegenheid om je (groot)ouders, buurman of tante te trakteren op een unieke ervaring. Wie neem jij mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken?

Onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood kom je ook nog uit je pluche theaterstoel. Met zijn bewegingsprogramma verbindt hij jong en oud. Het einde van de voorstelling bestaat uit een verrassende creatieve activiteit: welke muziek heb jij vroeger grijs gedraaid?

Neem je date mee voor een toffe middag vol muziek, dans en creatie. Kom naar Grijs Gedraaid en beleef het samen!

 

Cadeautje! Koop nu kaarten voor deze voorstelling en ontvang een cadeaukaart van € 7,50!

Omdat de feestdagen eraan komen, pakt De Tamboer uit! Bestel uiterlijk 15 december kaarten voor deze voorstelling en wij doen daar - per kaart - een extra cadeautje bij in de vorm van een De Tamboer Cadeaukaart t.w.v. € 7,50*.  Leuk om zelf te gebruiken, cadeau te doen of om onder de kerstboom te leggen!

*Deze actie is geldig t/m 15 december 2022 voor kaarten voor: The New London Chorale by Tom Parker, Soweto Gospel Choir, Het Zwanenmeer, Mastreechter Staar, Grijs Gedraaid, Assepoester en Kruimeltje. Niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds gekochte kaarten. De Tamboer Cadeaukaart van € 7,50 is geldig op aankopen op detamboer.nl tot en met 31 juli 2023. Wij versturen de cadeaukaarten per post vanaf 16 december. Dus op tijd in huis voor onder de kerstboom.
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer