De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Fred van Leer - En route - 2023 in De Tamboer
Fred van Leer - En route - 2023 in De Tamboer
Fred van Leer - En route - 2023 in De Tamboer

Fred van Leer

En route

Fotografie: Salih Kilic

14 november 2022: Jammer genoeg heeft Fred van Leer zijn gehele tournee geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. 

In het theater met Fred van Leer!

Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Hij belooft een hilarische avond vol vertier om nooit te vergeten. Omdat Fred én zijn publiek er geen genoeg van kunnen krijgen, komt hij naar Hoogeveen met een compleet nieuwe show.

Kan het nog verrassender en hilarischer? Fred van Leer vindt van wel. Vloog hij in zijn vorige show nog op stiletto’s over het podium, in zijn nieuwe show En Route vertelt hij over zijn alledaagse haast. Er gaat geen dag voorbij of Fred is onderweg. Waar Fred de energie vandaan haalt? Dat zie je in zijn nieuwe show En Route.

Fred van Leer heeft inmiddels meer dan 1,1 miljoen volgers op Instagram en scoort hoge ogen met Say Yes to the Dress en Alles uit de Kast op TLC. Zijn vorige theatervoorstelling Leer van Fred was weergaloos populair en uitverkocht in Hoogeveen. Dus wees er snel bij en bestel nu je tickets.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Theaterparadijs

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”