FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer

FLIP Fabrique

Blizzard

Foto's: Emmanuel Burriel & Sebastien Durocher

Wat als de winter alles overneemt?

'Beste bezoekers van De Tamboer. Aanstaande zaterdag staat de bijzondere Cirque Nouveau voorstelling Blizzard van FLIP Fabrique in De Tamboer. Één van mijn persoonlijke favorieten van dit seizoen. Daarnaast ook een unieke beleving, want de voorstelling is slechts vijf keer te zien in de Nederlandse theaters.

De zeven acrobaten en één muzikant maken in Blizzard van een winterse storm een heus spektakel. Het samenspel en het ontoombare enthousiasme van de acrobaten zijn met geen pen te beschrijven. Ze maken er een show van wereldformaat van. FLIP Fabrique heeft in het verleden veel samengewerkt met Cirque Du Soleil en dat zie je terug in de voorstelling. Laat je verrassen door de fantastische acrobatiek, dans en cirque nouveau elementen in deze voorstelling!' - Pieter-Bas Rebers, directeur De Tamboer en Het Podium.

Over de voorstelling

Niet alleen buiten, de straten en het landschap, maar ook binnen. In je huis, in je slaapkamer, onder je kleren, en zelfs rechtstreeks in je hart. Alles, maar dan ook alles, begraven onder een dikke laag sneeuw. Compleet uitgewist, de tijd bevroren door de noorderwind.

Zou het een catastrofe zijn? Of juist een kans om opnieuw te beginnen, om onze fouten te herstellen? Welkom in deze nieuwe, lege bladzijde in de vorm van een sneeuwstorm.

Met Blizzard nodigt het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique je uit voor een gekke, poëtische reis dwars door de winter. Met performers op het beste van hun kunnen, belooft Blizzard alles en iedereen omver te blazen. Dompel jezelf onder in de wereld van FLIP Fabrique, vol verbazing en verwondering!

FLIP Fabrique

Vanuit vriendschap en dromen ontstond in 2011 het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique. Met vrolijke, speelse shows, adembenemende, elegante optredens en een hoge kwaliteit weten de Canadezen wereldwijd te verwonderen. FLIP Fabrique staat bekend om haar frisse, vernieuwende aanpak in het circus, waarmee ze het publiek altijd weer weten te overtuigen. Ze werkten al samen met het prestigieuze Cirque Du Soleil en Cirque Éloize en waren op veel internationale circusfestivals te zien. Na het succes van shows als Attrape-moi, FLiP in Berlin en Transit, presenteert FLIP Fabrique nu haar nieuwe show Blizzard.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Edinburgh Festival Magazine

“Flip Fabrique brings all the magic of a snow day to young and old alike.”

Broadway Baby

"Moments like these are when circus turns into ballet, with the sheer beauty of the exquisite moves, seemingly effortless, though we know it is dangerous and requires great strength and trust between the artists.”

Le Soleil, Québec

“Everything in this show is pushed to next level.”