FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
FLIP Fabrique - Blizzard - 2022 in De Tamboer
  • cirque nouveau
  • dans / cirque

FLIP Fabrique

Blizzard

za 29 oktober 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50inclusief

Foto's: Emmanuel Burriel & Sebastien Durocher

Wat als de winter alles overneemt?

Niet alleen buiten, de straten en het landschap, maar ook binnen. In je huis, in je slaapkamer, onder je kleren, en zelfs rechtstreeks in je hart. Alles, maar dan ook alles, begraven onder een dikke laag sneeuw. Compleet uitgewist, de tijd bevroren door de noorderwind.

Zou het een catastrofe zijn? Of juist een kans om opnieuw te beginnen, om onze fouten te herstellen? Welkom in deze nieuwe, lege bladzijde in de vorm van een sneeuwstorm.

Met Blizzard nodigt het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique je uit voor een gekke, poëtische reis dwars door de winter. Met performers op het beste van hun kunnen, belooft Blizzard alles en iedereen omver te blazen. Dompel jezelf onder in de wereld van FLIP Fabrique, vol verbazing en verwondering!

FLIP Fabrique

Vanuit vriendschap en dromen ontstond in 2011 het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique. Met vrolijke, speelse shows, adembenemende, elegante optredens en een hoge kwaliteit weten de Canadezen wereldwijd te verwonderen. FLIP Fabrique staat bekend om haar frisse, vernieuwende aanpak in het circus, waarmee ze het publiek altijd weer weten te overtuigen. Ze werkten al samen met het prestigieuze Cirque Du Soleil en Cirque Éloize en waren op veel internationale circusfestivals te zien. Na het succes van shows als Attrape-moi, FLiP in Berlin en Transit, presenteert FLIP Fabrique nu haar nieuwe show Blizzard.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Edinburgh Festival Magazine

“Flip Fabrique brings all the magic of a snow day to young and old alike.”

Broadway Baby

"Moments like these are when circus turns into ballet, with the sheer beauty of the exquisite moves, seemingly effortless, though we know it is dangerous and requires great strength and trust between the artists.”

Le Soleil, Québec

“Everything in this show is pushed to next level.”