Fabian Franciscus - Lekker Gezellig - 2023

Fabian Franciscus

Lekker Gezellig!

Een avondje keihard lachen, lekker gezellig.

Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabians derde theatervoorstelling. Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!

Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien. Kortom, een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!"

Fabians eerste twee voorstellingen werden zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Zijn show Vlafeest staat inmiddels op Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was hij onder meer te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen en Radio 2. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Bekijk hier een paar interviews met Fabian Franciscus:
https://www.nporadio1.nl/fragmenten/humberto/d9b6ebae-5a66-4cd0-a055-88f6b724ef7b/2022-12-09-fabian-franciscus-met-zijn-nieuwe-show-lekker-gezellig
https://www.nrc.nl/nieuws/2022/12/07/cabaretier-fabian-franciscus-ik-haal-kracht-uit-mijn-autisme-en-kan-er-mensen-mee-aan-het-lachen-maken-2-a4150683

https://www.theaterkrant.nl/recensie/lekker-gezellig/fabian-franciscus/

 

CABARETWEEKEND 2023 | 7 TOT EN MET 10 APRIL 3=2
2 VOORSTELLINGEN BOEKEN = 3e GRATIS!

Deze voorstelling is onderdeel van het Cabaretweekend van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april in De Tamboer. Er staan maar liefst zeven voorstellingen op het programma. Alle* kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten € 10,00. En als je in één bestelling kaarten reserveert voor 2 voorstellingen, krijg je van ons de 3e cadeau! 

3=2

Twee voorstellingen geboekt? Stuur dan een mail naar info@detamboer.nl met de door jou gewenste 3e (gratis) voorstelling. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als waarmee je de aankoop voor het Cabaretweekend gedaan hebt. Je ontvangt de gratis kaarten van ons per mail. Veel plezier alvast!

* De 3=2 actie is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten en niet op Cabarestafette.
 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?