Sinterklaas is dit jaar helemaal Bling Bling dankzij zijn persoonlijke assistent. Toch merken Ernst en Bobbie dat er iets vreemds met hem aan de hand is. Help jij ze om Sinterklaas te redden? Een doldwaas avontuur vol grappen en liedjes.
  • kids

Ernst, Bobbie en de rest 4+

Pimp de Sint Show

zo 28 november 2021 13:30 uur
Bestel
zo 28 november 2021 16:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 60 min.
  • Vanaf € 19,50

Dit jaar is Sinterklaas een stukje hipper dan anders en zelfs helemaal Bling Bling. Zijn persoonlijke assistent maakt hem helemaal van deze tijd. Dat nieuwerwetse bevalt Sinterklaas wel. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Ernst en Bobbie kunnen jouw hulp goed gebruiken, want ze moeten alles op alles zetten om Sinterklaas te redden!

Een spannende en gezellige sinterklaasvoorstelling, vol bekende sinterklaasliedjes en natuurlijk de bekende hits van Ernst en Bobbie. Een doldwaas avontuur, veel grappen, een hoop actie en twee Segways die door De Tamboer zoeven, kortom: de Pimp de Sint Show.
De show ontving van de Volkskrant maar liefst vier steren en volgens de makers zelf is dit misschien wel de allerleukste show uit het rijke oeuvre van het populaire duo Ernst en Bobbie.

Meer weten? Check ernstbobbie.nl

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Heeft mijn kind een coronatoegangsbewijs nodig?

Mijn vraag is niet beantwoord, waar kan ik terecht?

Veilig naar De Tamboer