Elvis the music - The King Erwin Nyhoff & liveband - 2023 in De Tamboer
  • muziek

PREMIÈRE | Elvis the music - the king

Erwin Nyhoff & liveband

zo 08 januari 2023 15:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50inclusief

De première van Elvis the music - the king

Zanger/gitarist Erwin Nyhoff en een tienkoppige superband met blazers en backing vocals presenteren een wervelende, muzikale show rondom de songs van de grootste die er was: Elvis Presley!

The King, Elvis Presley is één van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Hij nam meer dan 700 songs op, wie kent ze niet? Always on my mind, Are you lonesome tonight, Hounddog, Heartbreak hotel, Jailhouse rock, Love me tender, Blue suede shoes, Suspicious minds, In the ghetto en Don’t be cruel.

Hij was de eerste die massahysterie tijdens concerten wist te ontketenen. Hij blonk uit in diverse stijlen. Na zijn dood werd hij nog steeds in levende lijve gesignaleerd. Allemaal tekenen van zijn gigantische muzikale invloed.

Geniet van de grootste hits in the spirit of Elvis in deze unieke, spetterende liveshow. Erwin Nyhoff kruipt op overtuigende wijze in de rol van The King. Als artiest is hij zelf meer dan hot, zo speelt hij in de bluesshow van Johan Derksen en vertolkte hij de hoofdrol in de musical over blueslegende Harry Muskee.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer