De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Eindvoorstelling MMT - 2024

MMT producties Hoogeveen

Eindvoorstellingen 2024

za 01 juni 2024 13:00 uur
Bestel
za 01 juni 2024 19:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 10,00

Wees welkom bij de eindvoorstellingen van MMT Producties Hoogeveen

13.00 uur - Middagvoorstelling Musicalklas 1 & 2

Keizer van Kwelstad – Musicalklas 1

De kinderen van Kwelstad vervelen zich. Er gebeurt nooit wat in hun dorp. Maar dan krijgen ze bezoek van een man die de kinderen uit Kwelstad wil ontvoeren om een eigen keizerrijk mee te stichten. De kinderen moeten een plan bedenken om de keizer - zoals hij zichzelf al noemt - tegen te houden, maar of dat lukt?

Het Huis Nanubis – Musicalklas 2

18 kinderen die samenwonen onder één dak: dat is vragen om problemen. En dat is precies wat zich afspeelt onder het dak van het Huis Nanubis. Tussen de groepjes vinden er steeds ruzies en gedoe plaats. Totdat er iets gebeurt waardoor ze allemaal moeten samenwerken en hun geduld op de proef wordt gesteld.


19.30 uur - Avondvoorstelling Musicalklas 3 & 4

Vriendschap?

12 leerlingen van een middelbare school betekent: vrienden, jaloersheid, pesten, liefde en dromen. Het komt allemaal voorbij in de musical ‘Vriendschap?’ die wordt gespeeld door de leerlingen van Musicalklas 3

In de musical van Musicalklas 4, die na de pauze wordt gespeeld volgen we ook een groep middelbare scholieren. Ze verzamelen zich voor en na  schooltijd vaak in koffiehuis Esther en we volgen daar hun dagelijkse beslommeringen. In deze musical draait het ook om vriendschap maar vooral om hoe je reageert op dingen die gebeuren, over snel je oordeel klaar hebben terwijl je niet weet wat er echt gebeurd, over elkaar durven vertrouwen en samen sterker staan. Een indrukwekkend verhaal over Brigit, Liv en vele anderen.