Eindvoorstelling Jeugdafdeling MMT- producties Hoogeveen
Eindvoorstelling Jeugdafdeling MMT- producties Hoogeveen

Eindvoorstelling Jeugdafdeling MMT

In samenwerking met Theater De Tamboer

De drie musicalklassen van MMT-producties Hoogeveen geven hun jaarlijkse eindvoorstelling. Musicalklas 1 en 2 hebben samen een musical gemaakt met de titel ‘In opstand’ Musicalklas 3 speelt na de pauze de eigengemaakte musical ‘Camping Braamberg’

19.00 uur - In Opstand

Wanneer twee jeugdgroepen van verschillende kostscholen samen moeten wonen vanwege geldtekort, zijn de leerlingen allesbehalve blij. Ze doen er alles aan om de andere groep weg te krijgen, maar of dat lukt…?
Het script is geschreven door Yoanique Ledder, die tevens verantwoordelijk is voor de regie.

20.30 uur - Camping Braamberg

Musicalklas 3, de jongeren van 12 tot 18 jaar, speelt de musical Camping Braamberg. Het is zomer en de jongeren hebben vakantie. Niet iedereen is blij met de vakantiebestemming van dit jaar, want als je gewend bent jaarlijks naar Ibiza te gaan is een camping op Ameland wel even slikken. Maar goed, misschien valt het mee voor Zoë, May, Norah en Ronan. Hazel en Indy hebben er wel heel veel zin in. Zij gaan optreden en hopen dat het optreden op de camping een springplankje is voor meer landelijke bekendheid. Noor, de dochter van de campingeigenaar zou liever de vakantie met haar vriend en vriendinnen invullen. Maar ja, zij moet helpen van haar ouders en heeft haar handen vol aan alles wat er gebeurt op de camping en aan haar irritante zusje Rabia. En dan hebben we nog de barmeisjes Zara en Nova, de zusjes Demi en Alissa en de uit Thailand afkomstige Mali die amper Nederlands spreekt.

Kortom, genoeg ingrediënten voor een spetterende en chaotische vakantie waarin van alles gebeurt. Het script is geschreven, naar ideeën van de groep, door Gerrit Jan Rutgers, die tevens verantwoordelijk is voor de regie. Dansdocente Elisa Muis maakte een aantal danschoreografieën.