De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Een man een man - Peter Heerschop - 2024 in De Tamboer

Een man een man

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts

vr 15 november 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 29,50 inclusief

Fotografie: Piek

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts in De Tamboer

Deze vileine komedie van Kees Prins en Roel Bloemen heeft een aantal jaren geleden zeer succesvol door Nederland getoerd en is nu terug. Dit hilarische en scherpe stuk zal te zien zijn met komisch zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen. Het is een komedie over twee mannen, een tafel en een serveerster (gespeeld door Jennifer Welts) waarin duidelijk wordt dat je dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de wc ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de wc ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

  • Spel: Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts
  • Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen
  • Regie: Kees Prins

Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling kun je een inleiding bijwonen. Tijdens de inleiding krijg je achtergrondinformatie over de voorstelling. Dit unieke inkijkje is een echte aanrader. Toegang is 5,-. Er is beperkt plaats, dus reserveer bij aankoop van je theatertickets meteen een plek voor deze inleiding.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!

Bestel een kaartje voor de inleiding!

Het Parool

'Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen'