Edwin Evers Band - 80’s Tour – Part II - 2023 in De Tamboer

Edwin Evers Band

vr 13 september 2024 21.00 uur
Wachtlijst
Facebook-event
  • 39,50

Edwin Evers Band komt terug naar Hoogeveen! 

Al jarenlang verovert de Edwin Evers Band stad en land met creatieve interpretaties van hits uit de jaren ’80, ’90 en ’00. En daarvoor kruipt Edwin zelf achter de drums en microfoon. Samen met zijn vrienden, die toevallig ook nog eens behoren tot de beste muzikanten van Nederland, belooft hij een heerlijk feest der herkenning! Met zit- en staanplaatsen.

Edwin Evers Band

Ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma Evers Staat Op, vormden de mannen de Edwin Evers Band. Na succesvolle optredens op feesten, evenementen en festivals, snelde hun ongekende live-reputatie de band vooruit. Daarna schitterde de band als begeleidingsband bij verschillende tv-shows in Nederland, om vervolgens ook de theaters in te duiken. En ook daar staat de Edwin Evers Band inmiddels al jarenlang garant voor een fantastische muziekavond.

Een absolute succesformule, zo bleek ook al meerdere malen in Hoogeveen. Was je erbij in december 2022 en smaakt de Edwin Evers Band naar meer? Of heb je juist naast kaarten gegrepen en sta je nu te popelen? Zorg dan dat je het theaterconcert van Edwin Evers Band in De Tamboer niet mist!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?