De wolf en de 7 geitenwollensokjes 8+ - 2023 in De Tamboer

De wolf en de 7 geitenwollensokjes 8+

Stanley Burleson, Joris van Veldhoven e.a.

De wolf en de 7 geitenwollensokjes (8+) op zaterdag 27 mei 2023 in De Tamboer is jammer genoeg geannuleerd.

Een sprookje en een mythe in één

Stanley Burleson, Joris van Veldhoven, Marcel Visscher en Ger Otte presenteren een combinatie van het sprookje De wolf en de zeven geitjes en de mythe Lycaon als weerwolf. Een voorstelling met de happy ending van een sprookje en de tragische afloop van een mythe.

Vader, moeder en de zeven kinderen Geitenwollensokjes vormen een typisch, gelukkig Jordanees geitengezin. Maar vader lijdt aan lycantropie: weerwolfziekte. Zelfs zijn vrouw weet niet dat een vader deze ziekte kan doorgeven aan zijn zevende kind, als dat een zoon is.

Bij volle maan verandert vader geit in een weerwolf, die altijd op zoek is naar slachtoffers. Bang om zijn gezin iets aan te doen, vlucht hij daarom rond volle maan. Zijn vrouw tolereert zijn onverklaarbare gedrag, omdat ze haar handen vol heeft aan haar onhandelbare Geitenwollensokjes. Toch bindt ze vader bij ieder afscheid een rode zakdoek om zijn nek, zodat ze er zeker van is dat hij terugkeert.

Moeder vermaakt de kinderen tijdens vaders afwezigheid met het sprookje De wolf en de zeven geitjes. Maar ze weet niet dat er een echte wolf op de loer ligt…

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?