De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Nigel Otemans - De Tijdreiziger - 2024 in De Tamboer

De Tijdreiziger (6+)

Nigel Otermans

zo 29 december 2024 15:30 uur
Bestel
  • € 18,50

Fotografie: Linda van den Broek en Rosh Studios

Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans

De Tijdreiziger met spectaculaire illusies en prachtige muziek staat garant voor een geweldige middag uit met het hele gezin.

Nigel en zijn Wonder Girls maken een betoverende reis door de tijd met meer dan twintig grote illusies. Nigel krijgt een mysterieuze kist die een tijdmachine blijkt te zijn. Hij reist terug en vooruit in de tijd. Naar onder meer de middeleeuwen, toen goochelen ten strengste verboden was, naar de jaren 50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde en naar de toekomst om te ontdekken hoe er dan gegoocheld wordt. Lukt het Nigel daarna nog wel om in onze tijd terug te komen?

Over Nigel Otermans

Op elfjarige leeftijd raakte de in Maastricht geboren Nigel Otermans (2001) in de ban van goochelen. Daarna ging er geen dag voorbij zonder een illusie. In 2019 werd hij Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen en in 2022 Nederlands Kampioen Illusionisme tijdens de Nederlandse Magische Unie-Goochelwedstrijd voor volwassenen.

Jurylid Hans Klok: “Op dit moment is Nigel het grootste talent in zijn categorie.” Televisieprogramma’s waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4) nodigden hem uit. Van 2021 tot en met 2023 speelde hij in Openluchttheater Valkenburg illusieshows die door pers en publiek juichend werden ontvangen. In december 2023 speelde Nigel met zijn team bijna dagelijks vier shows in Lissabon waar hij onderdeel was van het kerstcircustheater.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?