De Race Theatershow - Olav Mol en Jack Plooij- 2023
  • show
  • Show

De Race Theatershow

Olav Mol en Jack Plooij

do 10 november 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50inclusief

Foto: Bob Bronshoff

Voor de echte Formule 1 fans!

De belangstelling voor Formule 1 is nog meer toegenomen sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen werd. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de Paddock en interviewt coureurs en teambazen. Tegenwoordig doen ze samen live verslag van elk raceweekeinde voor Grand Prix Radio.

Nu staan Mol en Plooij opnieuw samen in het theater met De Race Theatershow om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Jouw bezoek aan De Tamboer